Returpolitik

Hvad er jeres returneringsretningslinjer?

• Opdateret

Vi har forståelse for, at man kan skifte mening om de produkter man har bestilt og modtaget, og man derfor gerne vil returnere dem.

Hvis du ønsker at returnere produkter til os, skal du kontakte os per email eller normal post til Bulk Returns
Łąkowa 23,
Mirków,
55-095,
Poland

Du kan annullere din kontrakt med Bulk, forudsat at du kontakter os inden for syv (7) hverdage, talt fra dagen efter modtagelse.

Da din bestilling er sendt, inden du valgte at annullere din kontrakt, så skal du sende varerne tilbage til os for egen regning.

Vær venligst opmærksom på, at vi ikke kan modtage tøj, hvor mærket er fjernet fra.