Politica de retur

Informații despre retururi

  • Updated

Comanda mea a fost returnată de către curier - ce se întâmplă acum?

Dacă coletul dvs. a fost returnat la Bulk™ pentru că nu ați fost disponibil pentru a accepta livrarea, costul comenzii dvs. plus cheltuielile de expediere vor fi rambursate în contul metodei de plată inițiale utilizate imediat ce coletul dvs. ajunge înapoi la noi.

Dacă ați ales să utilizați opțiunea noastră de plată după livrare, extrasul de cont restant va fi anulat imediat ce returnarea este procesată. Vă rugăm să rețineți totuși că, dacă permiteți ca plata dvs. să depășească termenul limită specificat, Bulk™ nu este răspunzător pentru plata taxelor de întârziere legate de extrasul dvs. de cont.

Dacă aveți întrebări legate de returnarea coletului dvs., vă rugăm să luați legătura cu echipa noastră de servicii pentru clienți.

 

Când voi primi rambursarea?

Odată ce bunurile dvs. ne-au fost returnate, vom verifica dacă acestea îndeplinesc liniile directoare privind retururile și apoi vom procesa rambursarea. Vă rugăm să rețineți că toate rambursările se vor întoarce la metoda de plată inițială utilizată.

Vă rugăm să acordați până la 10 zile din ziua în care am primit articolul, pentru ca această plată să fie primită în contul dumneavoastră. Această rambursare poate depinde, de asemenea, de perioada de timp în care banca dvs. are nevoie pentru a procesa plata.


Pot să trimit articolul înapoi pentru un schimb?

La Bulk™ nu putem oferi un serviciu de schimb. Vă rugăm să rețineți că nu putem accepta returnări de îmbrăcăminte dacă eticheta a fost îndepărtată.

Was this article helpful?

Comments

0 comments

Article is closed for comments.