Unde este comanda mea?

S-A REALIZAT CU SUCCES COMANDA MEA?

  • Updated

Dacă aveți un cont cu Bulk™, veți putea vizualiza toate comenzile din istoricul contului dumneavoastră. Dacă comanda dumneavoastră s-a realizat cu succes, veți putea vedea că starea comenzii dumneavoastră se schimbă din „Nou” în „Prelucrare”. Dacă starea comenzii dumneavoastră figurează ca „Nou” sau „Anulat”, aceasta indică faptul că nu s-a putut efectua comanda dumneavoastră. De asemenea, ar fi trebuit să primiți de la noi, în termen de 30 de minute de la plasarea comenzii, o confirmare a acesteia prin e-mail, cu numărul dumneavoastră unic de comandă.

Dacă nu aveți un cont, vi se va trimite același e-mail de confirmare a comenzii (cu condiția să fi introdus detaliile relevante).

Vă rugăm să vă asigurați că acest e-mail nu a fost blocat de un filtru de spam al computerului.

Dacă nu ați primit acest e-mail sau ați ales să nu furnizați o adresă de e-mail, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați la hello@bulk.com și vom analiza comanda dumneavoastră pentru dumneavoastră. Va trebui să știm:

1)  Data la care ați plasat comanda

2)  Metoda de plată – dacă plătiți folosind cardul, va trebui să ne furnizați numele așa cum apare pe card și ultimele 4 cifre ale numărului cardului

3)  Suma exactă plătită

4)  Adresa dumneavoastră de e-mail (dacă este cazul)

Vă vom confirma apoi detaliile comenzii.

Was this article helpful?

Comments

0 comments

Article is closed for comments.