Ajutor pentru comenzi

Modificări ale ordinului

  • Updated

Pot să îmi modific comanda după ce am plasat-o?

Deoarece Bulk™ utilizează un proces de comandă complet automatizat, acest lucru înseamnă că toate comenzile sunt blocate în sistem imediat ce ați plasat și ați plătit comanda. Acest lucru garantează că comanda dvs. este expediată la timp. Ca urmare a acestui lucru, nu putem adăuga sau modifica niciun articol din comanda dumneavoastră.

 

Există o mică șansă să putem modifica o aromă, dar acest lucru nu este garantat. Nu vom putea schimba un produs fără aromă cu o alternativă cu aromă în nicio comandă. În cazul în care comanda dvs. a fost preluată sau expediată până în momentul în care primim instrucțiunile dvs., nu vom putea să vă modificăm comanda.

Cel mai bun mod de a ne contacta pentru modificări sau anulări este prin Live Chat sau prin contactarea echipei noastre de asistență pentru clienți AICI.

Vă rugăm să rețineți că depozitul nostru lucrează în afara orelor de program și, prin urmare, este posibil ca comanda dvs. să fi fost procesată până la momentul în care primim solicitarea dvs.

 

Pot să îmi anulez comanda?

Dacă decideți că doriți să vă anulați comanda din orice motiv, vă rugăm să contactați echipa noastră de asistență pentru clienți cât mai curând posibil prin Live Chat sau AICI , iar aceștia vor face tot ce le stă în putință pentru a vă ajuta cu cererea dumneavoastră.

Cu toate acestea, vă rugăm să fiți conștienți de faptul că, odată ce comanda dvs. a fost plasată, există doar o mică fereastră de oportunitate pentru ca ei să vă completeze cererea și nu putem garanta că vom putea anula comanda înainte ca aceasta să fie expediată.

În cazul în care nu putem anula comanda, ne-o puteți returna urmând instrucțiunile de returnare.

Puteți returna orice articol nedeschis în termen de 14 zile de la cumpărare. Asigurați-vă doar că ne trimiteți numele dvs., numărul comenzii și motivul returnării în același pachet cu articolul returnat. Vă rugăm să rețineți că nu acoperim costul retururilor.

 

Bulk™ (retururi)

Łąkowa 23,

Mirków,

55-095,

Polonia

 

Vă rugăm să rețineți că Serviciul Clienți este deschis de luni până vineri între orele 8:00 și 18:00, iar în weekend între orele 9:00 și 18:00. În cazul în care solicitarea dvs. este primită după aceste ore, este posibil să nu fie posibil ca aceștia să vă completeze cererea.

Was this article helpful?

Comments

0 comments

Article is closed for comments.