Probleme de comandă

AM PRIMIT UN ARTICOL DETERIORAT

  • Updated

Dacă ați primit un articol deteriorat, vă rugăm să nu refuzați livrarea, să o acceptați și să ne contactați imediat, deoarece refuzul coletului va duce la o întârziere a întregii comenzi, și nu vom putea trimite un alt produs la schimb până când curierul nu ne-a returnat comanda refuzată, iar acest lucru poate dura mai mult decât se așteaptă clienții.

Ne străduim extrem de mult să prevenim orice deteriorare a mărfurilor dumneavoastră în timpul tranzitului și toate produsele noastre sunt inspectate cu atenție înainte de a fi ambalate și expediate.

Pentru a putea rezolva problema cât mai repede posibil, vă rugăm să ne contactați și să furnizați cu amabilitate următoarele informații:

  • Numărul dumneavoastră de comandă
  • Care produs este deteriorat
  • Natura deteriorării
  • Pachetul a ajuns intact și sigilat complet?

Este posibil să solicităm dovezi fotografice ale daunelor, astfel încât acestea să poată fi trimise către departamentul relevant. Aceasta va trebui primită în termen de 48 de ore de la livrare.

Este posibil să trebuiască să colectăm articolele deteriorate de la adresa de livrare, așa că vă rugăm să eveți răbdare cu articolul până când îl sortăm pentru dumneavoastră. Vă rugăm să nu returnați articolele deteriorate fără autorizație prealabilă. Nerespectarea acestor informații sau a permisiunii de a colecta bunurile poate duce la respingerea cererii dumneavoastră. Dacă primiți o găleată / pungă deteriorată, dar sigiliul este încă intact, vă rugăm să nu-l deschideți, deoarece acest lucru va fi considerat acceptarea comenzii.

Odată ce am primit fotografiile, dacă v-au fost solicitate, vom încerca să rezolvăm situația rapid. Nu suntem în măsură să rambursăm, să credităm sau să schimbăm orice articol deteriorat până când nu a fost verificată dovada deteriorării.

Was this article helpful?

Comments

0 comments

Article is closed for comments.