Informații de urmărire

UNDE ESTE COMANDA MEA?

  • Updated

De îndatî ce comenzile au părăsit depozitul nostru, curierul ales este responsabil pentru livrarea în siguranță a comenzii dumneavoastră, deși vom încerca să vă asistăm atât cât ne stă în putință, dacă întâmpinați probleme.

Dacă comanda dumneavoastră a fost expediată și nu ați primit-o, este posibil ca curierul să fi livrat comanda unui vecin dacă nu ați fost în măsură să o acceptați. Vă rugăm să verificați cu cei mai apropiați vecini, poate curierul a lăsat un card în cutia poștală cu detalii despre locul în care a fost livrat coletul.

Este responsabilitatea dumneavoastră să o ridicați de la adresa specificată în informațiile de urmărire sau pe cartea de vizită care ar fi putut fi lăsată la adresa dumneavoastră. Din păcate, odată ce a fost semnată o comandă pentru noi, nu putem lua în considerare cererile de despăgubire împotriva pierderii sau livrării cu întârziere. Dacă întâmpinați probleme în recuperarea bunurilor de la vecinul dumneavoastră, vă rugăm să ne contactați și vă vom pune în legătură cu serviciul de curierat relevant, care vă va putea ajuta în continuare. Alternativ, îi puteți contacta direct folosind informațiile de pe cartea de vizită lăsată la adresa dumneavoastră în momentul livrării.

Was this article helpful?

Comments

0 comments

Article is closed for comments.