Ajutor pentru comenzi

Alte interogări de comandă

  • Updated

De ce nu am primit o confirmare a comenzii?

După plasarea comenzii, vă puteți aștepta să primiți un e-mail de confirmare în câteva ore. Această confirmare va fi trimisă la adresa de e-mail furnizată în timpul plasării comenzii sau la cea asociată cu contul dumneavoastră Bulk™.

 

Înainte de a contacta echipa noastră de asistență pentru clienți, vă rugăm să luați în considerare următorii pași dacă nu primiți e-mailul de confirmare:

 

1. Verificați dosarul de spam sau de nedorite: Uneori, e-mailurile noastre pot ajunge în dosarul dvs. de spam sau de nedorite, așa că vă rugăm să vă asigurați că v-ați uitat acolo.

 

2. Autentificați-vă în contul dvs. bulk™: Dacă aveți un cont Bulk™, puteți să vă conectați și să vă revizuiți istoricul comenzilor pentru a verifica starea comenzii dvs.

 

3. Revizuiți extrasul dvs. de cont bancar: Dacă comanda dvs. a fost plasată cu succes, extrasul dvs. bancar ar trebui să reflecte debitul de fonduri din contul dvs.

 

Dacă ați fost debitat pentru comanda dvs. dar nu ați primit încă un e-mail de confirmare după două ore, vă rugăm să contactați echipa noastră prietenoasă de asistență pentru clienți AICI cu detalii despre adresa de e-mail utilizată pentru a plasa comanda. Aceștia vor putea confirma dacă aceasta a fost plasată cu succes.

 

Am un cont - pot trimite la o adresă diferită de adresa de facturare?

Da, vă oferim flexibilitatea de a vă livra comanda la o adresă diferită de cea de facturare. Este important să vă asigurați că adresa dvs. de facturare este corectă. Pentru a simplifica acest proces, vă recomandăm să introduceți și să salvați adresa de facturare în contul dvs. De asemenea, puteți adăuga și salva adrese de livrare suplimentare, dacă este necesar.

Când este momentul să efectuați plata comenzii, vi se va cere să selectați adresa de facturare și adresa de livrare preferată pentru această comandă din opțiunile disponibile. Dacă simțiți nevoia să includeți o nouă adresă de livrare în timpul procesului de plată, puteți face acest lucru cu ușurință făcând clic pe "Editați-vă adresele" și apoi selectând "Adăugați o adresă". Acest lucru va adăuga noua dvs. adresă la opțiunile salvate. Dacă faceți aceste modificări în timp ce vă aflați în mijlocul unei tranzacții, este posibil să fie nevoie să vă reîmprospătați browserul pentru ca actualizările să aibă efect.

 

Produsele dumneavoastră sunt potrivite pentru persoanele sub 16 ani?

Nu recomandăm să oferiți produsele noastre persoanelor sub 16 ani, decât sub îndrumarea explicită a unui profesionist din domeniul sănătății. Bunăstarea și siguranța clienților noștri sunt de cea mai mare importanță pentru noi

Was this article helpful?

Comments

0 comments

Please sign in to leave a comment.