Ajutor pentru comenzi

Probleme de comandă

  • Updated

Am primit un articol incorect - ce trebuie să fac în continuare?

Uneori, suntem conștienți că se pot întâmpla greșeli atunci când personalul nostru vă împachetează produsele. Dacă ați primit un articol incorect sau o mărime incorectă, nu ezitați să contactați AICI echipa noastră de asistență pentru clienți.

Vă rugăm să ne furnizați numărul comenzii dumneavoastră, să precizați articolul incorect și articolul pe care ar fi trebuit să vi-l trimitem și vom analiza de urgență această problemă și vom face tot ce ne stă în putință pentru a o remedia. Este probabil că vi se va cere să furnizați o fotografie a produsului incorect, astfel încât aceasta să poată fi furnizată departamentului relevant.

Vă rugăm să rețineți că toate problemele vor trebui să ne fie raportate în termen de 48 de ore lucrătoare de la primirea comenzii dumneavoastră, iar nerespectarea solicitării noastre de confirmare prin fotografie poate avea ca rezultat imposibilitatea de a lua în considerare reclamația dumneavoastră.

Vă rugăm să nu deschideți produsul incorect, deoarece acest lucru poate fi considerat drept acceptare a comenzii.

 

Ceva lipsește din comanda mea - ce ar trebui să fac?

Facem întotdeauna tot posibilul pentru a vă expedia comanda în întregime. Cu toate acestea, există momente în care un articol pe care l-ați comandat nu mai este în stoc în momentul în care comanda dvs. ajunge la depozitul nostru. Dacă se întâmplă acest lucru, echipa noastră de asistență pentru clienți vă va informa cu promptitudine, va emite o rambursare pentru articolul lipsă și va trimite restul comenzii dumneavoastră. Dacă credeți că lipsește ceva dintr-o comandă pe care ați primit-o, vă rugăm să contactați echipa noastră aici.

Pentru comenzile mai mari, este posibil să fie nevoie să le trimitem în două cutii. Deși aceste cutii pot fi legate împreună în siguranță ca un singur transport, ar putea exista cazuri, în special în cazul livrărilor internaționale de lungă durată, în care acestea se separă. Dacă se întâmplă acest lucru, este posibil să nu vă dați seama că comanda dvs. ar fi trebuit să ajungă în două cutii, deoarece documentele dvs. o vor arăta ca fiind un singur transport.

Dacă nu ați primit toate articolele, vă rugăm să contactați echipa noastră de asistență pentru clienți AICI, furnizând numărul comenzii, iar noi vom colabora cu curierul pentru a localiza și a vă livra articolul (articolele) lipsă cât mai curând posibil.

 

Am primit un articol deteriorat- Ce trebuie să fac?

În cazul rar în care primiți un articol deteriorat, vă rugăm să nu refuzați livrarea, ci să o acceptați. Refuzul livrării poate duce la întârzieri în procesarea înlocuirilor, deoarece trebuie să așteptăm ca firma de curierat să returneze coletul refuzat, ceea ce poate dura mai mult decât era de așteptat.

Vă rugăm să fiți siguri că luăm măsuri ample pentru a preveni deteriorarea bunurilor dumneavoastră în timpul transportului. Toate produsele noastre sunt supuse unei inspecții amănunțite înainte de a fi ambalate și expediate cu grijă.

Pentru a contribui la procesul de soluționare, vă rugăm să contactați prompt echipa noastră de asistență pentru clienți AICI și să furnizați următoarele informații:

  • Numărul dvs. de comandă.
  • Detalii despre produsul deteriorat.
  • Descrierea tipului de deteriorare.
  • Confirmarea dacă pachetul a ajuns intact și complet sigilat.

În unele cazuri, este posibil să solicităm dovezi fotografice ale daunelor, care trebuie furnizate în termen de 48 de ore de la primirea livrării.

În cazul articolelor deteriorate, este posibil să trebuiască să organizăm o colectare de la adresa de livrare sau, în unele cazuri, să vă solicităm să ne returnați articolele, cu rambursarea costurilor de transport. Vă rugăm să vă abțineți de la returnarea articolelor deteriorate fără o autorizație prealabilă, deoarece acest lucru poate duce la respingerea reclamației dumneavoastră.

În cazul în care primiți o cutie/pachetă deteriorată cu sigiliul intact, vă rugăm să nu o deschideți, deoarece acest lucru va fi considerat ca o acceptare a comenzii.

După ce primim fotografiile solicitate (dacă este cazul), vom depune toate eforturile pentru a rezolva prompt situația. Vă rugăm să rețineți că nu putem procesa rambursări, credite sau schimburi pentru articolele deteriorate până când nu verificăm dovada deteriorării.

Satisfacția dvs. este importantă pentru noi și apreciem răbdarea dvs. în rezolvarea eficientă a acestei situații.

Was this article helpful?

Comments

0 comments

Please sign in to leave a comment.