Plăți și monede

Întrebări privind plata

  • Updated

De ce nu se efectuează plata cu cardul meu?

Înțelegem cât de frustrant poate fi atunci când plata dvs. nu se efectuează în timpul plasării unei comenzi. Cu toate acestea, nu putem determina întotdeauna motivul pentru care o plată nu reușește, deoarece este vorba atât de sistemele noastre de procesare, cât și de sistemele de compensare ale băncii dumneavoastră.

Ca un sfat util, vă rugăm să verificați de două ori dacă toate informațiile dvs. sunt introduse corect și dacă se potrivesc cu detaliile de pe cardul dvs. Dacă vă confruntați în continuare cu probleme, luați în considerare posibilitatea de a încerca un alt card de plată sau o metodă alternativă, cum ar fi PayPal. Dacă aveți nevoie de asistență în legătură cu comanda dvs., nu ezitați să contactați un membru al echipei noastre de asistență pentru clienți, care va fi mai mult decât încântat să vă ajute.


Am probleme cu plata pe site

Dacă aveți probleme cu secțiunea de plată, suntem aici pentru a vă ajuta. Pentru a ne ajuta să rezolvăm problema, vă rugăm să furnizați:


Metoda de plată pe care o utilizați.
Browserul pe care îl utilizați.
Informați-ne dacă aveți activat vreun blocant de reclame.
Specificați produsele exacte pe care încercați să le comandați, inclusiv aromele și cantitățile.

Furnizorul nostru de servicii de plată este Adyen, iar acesta acordă prioritate securității datelor dumneavoastră de tranzacție. Aceștia respectă Standardul de securitate a datelor din industria cardurilor de plată (PCI DSS).

Atunci când efectuați o plată cu noi, asigurați-vă că introduceți detaliile dvs. în formatul corect pentru ca sistemul să le accepte. Iată câteva sfaturi:
Selectați tipul de card corect, deoarece o eroare în acest caz poate face ca plata să eșueze, chiar dacă toate celelalte detalii sunt corecte.


Nu includeți spații în numărul cardului.
Asigurați-vă că numele titularului cardului corespunde exact cu cel care apare pe card.
Introduceți data de expirare selectând Luna și Anul din casetele derulante.
Codul de securitate este format din ultimele 3 cifre de pe spatele cardului. Verificați de două ori dacă adresa și codul poștal corespund cu adresa înregistrată a cardului, nu cu adresa de livrare.


După ce faceți clic pe "Continuă", este posibil să apară o casetă "Verified by Visa" sau "MasterCard SecureCode", în care vi se solicită parolele personale. Comanda dvs. nu va fi acceptată fără introducerea acestor informații. Dacă întâmpinați probleme în acest punct, contactați direct banca dumneavoastră, deoarece numai ea vă poate ajuta în acest sens. Uneori se numește "3D secure".

Trebuie să fiți înregistrat la MasterCard SecureCode sau Verified by Visa înainte de a vă putea finaliza tranzacția. Majoritatea oamenilor sunt deja înregistrați pentru această protecție suplimentară a cardului.

MasterCard SecureCode este un serviciu care îmbunătățește contul dumneavoastră MasterCard existent. Acesta oferă o protecție suplimentară împotriva utilizării neautorizate a cardului atunci când faceți cumpărături online.
Verified by Visa vă protejează cardul împotriva tranzacțiilor neautorizate, cerându-vă să vă furnizați parola pentru autorizare.
Ambele măsuri sporesc securitatea și încrederea în cumpărăturile online.

Fiți siguri că Verified by Visa este un serviciu oficial Visa, nu o înșelătorie. Acesta adaugă un nivel suplimentar de securitate și liniște sufletească experienței dvs. de cumpărături online.

Veți ști că vă aflați într-un proces autentic Verified by Visa atunci când veți vedea un mesaj personal pe care l-ați furnizat la înscrierea în acest serviciu. Acest mesaj este cunoscut doar de dumneavoastră și de banca dumneavoastră, confirmând autenticitatea ecranului de securitate.

Verified by Visa și MasterCard SecureCode nu numai că vă protejează cardul împotriva utilizării neautorizate, dar demonstrează și angajamentul retailerului online față de securitatea dumneavoastră. Aceste servicii sunt furnizate de Visa și MasterCard, cele mai de încredere sisteme de plată electronică din lume.

Dacă nu reușiți să introduceți parola pentru Verified by Visa sau MasterCard SecureCode, nu vă vom putea accepta comanda prin telefon din motive de securitate.

 

De ce nu mi-am primit încă rambursarea?

Atunci când procesăm o rambursare pentru dumneavoastră, poate dura până la 10 zile lucrătoare până când aceasta apare în contul dumneavoastră, în funcție de procedurile băncii dumneavoastră. Vă rugăm să lăsați să treacă această perioadă de 10 zile pentru ca banii să apară în contul dvs. înainte de a ne contacta.

Dacă nu ați primit rambursarea în acest interval de timp, vă recomandăm, de asemenea, să luați legătura cu banca dumneavoastră. Aceasta ar trebui să fie în măsură să vă ofere informații cu privire la data la care aceste fonduri vor fi disponibile pentru dumneavoastră.

 

Cât de sigure sunt informațiile mele personale?

Toate informațiile dvs. de plată sunt gestionate de furnizorul nostru de servicii de plată, Adyen, care respectă măsurile de securitate standard din industrie (nivelul 1 PCI DSS) pentru a proteja informațiile dvs.

Dacă decideți să vă deschideți un cont la noi, veți avea opțiunea de a vă stoca detaliile de plată în acel moment. Aceste detalii nu sunt salvate în sistemul nostru, ci la Adyen. Sistemul lor le permite să păstreze detaliile cardului fără a le stoca efectiv. Ei convertesc informațiile dvs. sensibile de plată într-un token sau "alias" securizat, asigurându-vă că puteți procesa tranzacții fără a compromite securitatea datelor cardului.

Was this article helpful?

Comments

0 comments

Please sign in to leave a comment.