Informații generale

AVERTISMENT DE CONFIDENTIALITATE

  • Updated

INTRODUCERE

Aceasta este notificarea de confidențialitate a Bulk™.

Bulkvă respectă confidențialitatea și se angajează să vă protejeze datele personale. Această notă de confidențialitate vă va informa despre modul în care ne ocupăm de datele dvs. personale atunci când vizitați site-ul nostru web (indiferent de unde îl vizitați) și vă va informa despre drepturile dvs. de confidențialitate și despre modul în care legea vă protejează.

Această notă de confidențialitate este furnizată într-un format stratificat, astfel încât puteți face clic pentru a accesa zonele specifice stabilite mai jos.

INFORMAȚII IMPORTANTE ȘI CINE SUNTEM

SCOPUL ACESTEI NOTIFICĂRI PRIVIND CONFIDENȚIALITATEA

Această notă de confidențialitate are scopul de a vă oferi informații cu privire la modul în care Bulk™ colectează și prelucrează datele dumneavoastră personale prin utilizarea acestui site web, inclusiv orice date pe care le puteți furniza prin intermediul acestui site web atunci când vă înscrieți la orice buletin informativ sau publicație, achiziționați produse de la orice sau participați la concursuri.

Acest site web nu este destinat copiilor și nu colectăm cu bună știință date referitoare la copii.

Este important să citiți această notă de confidențialitate împreună cu orice altă notă de confidențialitate sau notă de procesare echitabilă pe care o putem furniza în anumite ocazii în care colectăm sau procesăm date cu caracter personal despre dumneavoastră, astfel încât să fiți pe deplin conștient de modul și de motivele pentru care folosim datele dumneavoastră. Această notificare de confidențialitate completează celelalte notificări și nu are scopul de a le înlocui.

CONTROLOR

Bulkeste denumirea comercială a Sports Supplements Limited, care este controlorul și responsabil pentru datele dumneavoastră cu caracter personal (denumite în mod colectiv "Bulk™", "noi", "ne" sau "al nostru" în această notă de confidențialitate).

Am numit un responsabil cu protecția datelor (DPO) care este responsabil pentru supravegherea întrebărilor legate de această notă de confidențialitate. Dacă aveți întrebări cu privire la această notă de confidențialitate, vă rugăm să contactați responsabilul nostru cu protecția datelor folosind detaliile prezentate mai jos.

DETALII DE CONTACT

Detaliile noastre complete sunt:

Denumirea completă a persoanei juridice: Sports Supplements Limited (cu denumirea comercială bulk™)

Titlul complet: "Persoană juridică: Responsabil cu protecția datelor

Adresa de e-mail: dpo@bulk.com 

Adresa poștală: Unit 1, Gunfleet Business Park, Brunel Way, Colchester, Essex CO4 9QX, UNITED KINGDOM

Număr de telefon: 0800 085 2950

Suntem înregistrați la ICO sub numărul de înregistrare ZA774895.

Aveți dreptul de a depune o plângere în orice moment la Biroul Comisarului pentru Informații (ICO), autoritatea de supraveghere din Marea Britanie pentru probleme de protecție a datelor (www.ico.org.uk). Cu toate acestea, am aprecia șansa de a ne ocupa de preocupările dumneavoastră înainte de a vă adresa ICO, așa că vă rugăm să ne contactați în primă instanță.

MODIFICĂRI ALE AVIZULUI DE CONFIDENȚIALITATE ȘI OBLIGAȚIA DUMNEAVOASTRĂ DE A NE INFORMA CU PRIVIRE LA MODIFICĂRI

Această versiune a fost actualizată ultima dată la data de 19 august 2021, iar versiunile istorice pot fi obținute contactându-ne.

Este important ca datele cu caracter personal pe care le deținem despre dvs. să fie corecte și actuale. Vă rugăm să ne informați dacă datele dvs. personale se modifică pe parcursul relației dvs. cu noi.

LINKURI DE LA TERȚE PĂRȚI

Acest site web poate include linkuri către site-uri web, plug-in-uri și aplicații ale unor terțe părți. Dacă faceți clic pe aceste linkuri sau activați aceste conexiuni, este posibil ca terții să colecteze sau să partajeze date despre dumneavoastră. Noi nu controlăm aceste site-uri web ale terților și nu suntem responsabili pentru declarațiile de confidențialitate ale acestora. Atunci când părăsiți site-ul nostru web, vă încurajăm să citiți declarația de confidențialitate a fiecărui site web pe care îl vizitați.

DATELE PE CARE LE COLEGEM DESPRE DUMNEAVOASTRĂ

 DATELE PE CARE LE COLECTĂM DESPRE DUMNEAVOASTRĂ

Prin date cu caracter personal se înțelege orice informații despre o persoană fizică din care aceasta poate fi identificată. Aceasta nu include datele în care identitatea a fost eliminată (date anonime).

Este posibil să colectăm, să utilizăm, să stocăm și să transferăm diferite tipuri de date cu caracter personal despre dvs. pe care le-am grupat în cele ce urmează:

  • Datele de identitate includ numele, prenumele, numele de familie, numele de utilizator sau un identificator similar, titlul, data nașterii și sexul.
  • Datele de contact includ adresa de facturare, adresa de livrare, adresa de e-mail și numerele de telefon.
  • Datele financiare includ detaliile contului bancar și ale cardului de plată.
  • Datele de tranzacție includ detalii despre plățile către și de la dvs. și alte detalii despre produsele și serviciile pe care le-ați achiziționat de la noi.
  • Datele tehnice includ adresa de protocol internet (IP), datele dvs. de conectare, tipul și versiunea de browser, setarea și localizarea fusului orar, tipurile și versiunile de plug-in pentru browser, sistemul de operare și platforma și alte tehnologii de pe dispozitivele pe care le utilizați pentru a accesa acest site web.
  • Datele de profil includ numele dvs. de utilizator și parola, achizițiile sau comenzile efectuate de dvs., interesele, preferințele, feedback-ul și răspunsurile la sondaje.
  • Datele de utilizare includ informații despre modul în care utilizați site-ul nostru web, produsele și serviciile noastre.
  • Datele de marketing și comunicare includ preferințele dvs. în ceea ce privește primirea de marketing din partea noastră și a terților noștri și preferințele dvs. de comunicare.

De asemenea, colectăm, folosim și împărtășim Date agregate, cum ar fi date statistice sau demografice, în orice scop. Datele agregate pot fi derivate din datele dvs. personale, dar nu sunt considerate date cu caracter personal din punct de vedere legal, deoarece aceste date nu dezvăluie direct sau indirect identitatea dvs. De exemplu, putem agrega datele dvs. de utilizare pentru a calcula procentul de utilizatori care accesează o anumită funcție a site-ului web. Cu toate acestea, în cazul în care combinăm sau conectăm datele agregate cu datele dvs. personale astfel încât să vă poată identifica direct sau indirect, tratăm datele combinate ca date cu caracter personal, care vor fi utilizate în conformitate cu acest aviz de confidențialitate.

Nu colectăm în mod explicit nicio categorie specială de date cu caracter personal despre dvs. (acestea includ detalii despre rasa sau etnia dvs., convingerile religioase sau filozofice, viața sexuală, orientarea sexuală, opiniile politice, apartenența sindicală, informații despre sănătatea dvs. și date genetice și biometrice). 

Cu toate acestea, colectăm informații care ar putea fi folosite pentru a deduce Categorii speciale de date cu caracter personal despre dumneavoastră. Acestea includ detalii pe care ni le furnizați atunci când selectați preferințele contului dvs. Vă rugăm să știți că nu vom folosi aceste preferințe pentru a face deducții cu privire la Categoriile speciale de date cu caracter personal despre dumneavoastră. Aceste detalii vor fi utilizate doar pentru a vă oferi recomandări de produse pe care credem că le veți aprecia. Aveți control complet asupra deciziei de a dezvălui sau nu aceste informații, nu solicităm ca acestea să fie furnizate pentru a avea acces la site-ul nostru sau pentru a trimite o comandă pentru unul dintre produsele noastre.

Vă rugăm să rețineți că, dacă ne furnizați aceste informații, le vom prelucra cu acordul dvs. explicit. Puteți retrage acest consimțământ în orice moment, prin actualizarea preferințelor contului dvs. sau prin Contactarea noastră pentru a ne solicita să încetăm prelucrarea acestor informații.

ÎN CAZUL ÎN CARE NU NE FURNIZAȚI DATELE CU CARACTER PERSONAL

În cazul în care trebuie să colectăm date cu caracter personal prin lege sau în conformitate cu termenii unui contract pe care îl avem cu dvs. și nu reușiți să furnizați aceste date atunci când vi se solicită, este posibil să nu putem executa contractul pe care îl avem sau pe care încercăm să îl încheiem cu dvs. (de exemplu, pentru a vă furniza bunuri sau servicii). În acest caz, este posibil să fim nevoiți să anulăm un produs sau un serviciu pe care îl aveți cu noi, dar vă vom notifica dacă acesta este cazul la momentul respectiv.

CUM SUNT COLECTATE DATELE DUMNEAVOASTRĂ PERSONALE?

Utilizăm diferite metode pentru a colecta date de la și despre dumneavoastră, inclusiv prin:

Interacțiuni directe. Ne puteți furniza datele dumneavoastră de identitate, de contact și financiare prin completarea formularelor sau prin corespondența cu noi prin poștă, telefon, e-mail sau în alt mod. Aceasta include datele cu caracter personal pe care le furnizați atunci când: 

solicitați produsele sau serviciile noastre;

creați un cont pe site-ul nostru web;

vă abonați la serviciile sau publicațiile noastre;

solicitați să vi se trimită materiale de marketing;

participați la un concurs, o promoție sau un sondaj; sau

să ne oferiți un feedback.

Tehnologii sau interacțiuni automatizate. Pe măsură ce interacționați cu site-ul nostru web, este posibil să colectăm în mod automat Date tehnice despre echipamentul dumneavoastră, acțiunile și tiparele de navigare. Colectăm aceste date cu caracter personal prin utilizarea cookie-urilor și a altor tehnologii similare. Vă rugăm să consultați politica noastră privind cookie-urile pentru mai multe detalii.

Terțe părți sau surse disponibile public. Este posibil să primim date cu caracter personal despre dvs. de la sau să descriem date cu caracter personal către diverse părți terțe, după cum se arată mai jos:

Date tehnice de la următoarele părți:

(a) Google Analytics, care ne permite să înțelegem modul în care vizitatorii interacționează cu site-ul nostru web și să ne permită să optimizăm site-ul pentru a obține o performanță mai bună.

(b) Criteo, Emarsys, Facebook, Affiliate Window și Google, care utilizează cookie-uri de direcționare pentru a urmări trimiterile de pe alte site-uri.

(c) Date de contact, financiare și de tranzacție de la furnizorii de servicii tehnice, de plată și de livrare.

CUM FOLOSIM DATELE DUMNEAVOASTRĂ CU CARACTER PERSONAL

Vom utiliza datele dvs. cu caracter personal numai atunci când legea ne permite acest lucru. Cel mai frecvent, ne vom baza pe următoarele baze legale pentru a ne asigura că datele dvs. personale sunt prelucrate în mod legal:

Executarea contractului înseamnă prelucrarea datelor dvs. atunci când este necesară pentru executarea unui contract la care sunteți parte sau pentru a lua măsuri la cererea dvs. înainte de a încheia un astfel de contract.

Interesul legitim înseamnă interesul afacerii noastre de a conduce și gestiona afacerea noastră pentru a ne permite să vă oferim cel mai bun serviciu/produs și cea mai bună și mai sigură experiență. Ne asigurăm că luăm în considerare și punem în balanță orice impact potențial asupra dvs. (atât pozitiv, cât și negativ) și asupra drepturilor dvs. înainte de a prelucra datele dvs. cu caracter personal în interesul nostru legitim. Nu folosim datele dvs. cu caracter personal pentru activități în care interesele noastre sunt anulate de impactul asupra dvs. (cu excepția cazului în care avem consimțământul dvs. sau dacă legea ne cere sau ne permite acest lucru). Puteți obține informații suplimentare despre modul în care evaluăm interesele noastre legitime în raport cu orice impact potențial asupra dvs. în ceea ce privește activitățile specifice, Contactându-ne.

Conformitatea cu o obligație legală sau de reglementare înseamnă prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal atunci când este necesară pentru respectarea unei obligații legale sau de reglementare la care suntem supuși.

Consimțământ înseamnă prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal în cazul în care v-ați dat consimțământul liber exprimat, specific și informat pentru prelucrare.

În general, nu ne bazăm pe consimțământ ca temei juridic pentru prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, cu excepția cazului în care ne referim la trimiterea de comunicări de marketing direct de la terți prin e-mail sau SMS. 

Aveți dreptul de a vă retrage consimțământul pentru marketing în orice moment, contactându-ne.

SCOPURILE PENTRU CARE VOM UTILIZA DATELE DVS. PERSONALE

Am prezentat mai jos, sub formă de tabel, o descriere a tuturor modurilor în care intenționăm să folosim datele dvs. personale și pe care dintre temeiurile juridice ne bazăm pentru a face acest lucru. Am identificat, de asemenea, care sunt interesele noastre legitime, acolo unde este cazul.

Rețineți că este posibil să prelucrăm datele dvs. cu caracter personal în baza mai multor temeiuri legale, în funcție de scopul specific pentru care folosim datele dvs. Vă rugăm să ne contactați dacă aveți nevoie de detalii cu privire la temeiul juridic specific pe care ne bazăm pentru a vă prelucra datele cu caracter personal, în cazul în care în tabelul de mai jos au fost stabilite mai multe motive.


p.gif

MARKETING

Ne străduim să vă oferim opțiuni cu privire la anumite utilizări ale datelor cu caracter personal, în special în ceea ce privește marketingul și publicitatea.

OFERTE PROMOȚIONALE DIN PARTEA NOASTRĂ

Este posibil să folosim datele dumneavoastră de identitate, de contact, tehnice, de utilizare și de profil pentru a ne forma o părere despre ceea ce credem că vă doriți sau aveți nevoie sau despre ceea ce vă poate interesa. În acest fel decidem ce produse, servicii și oferte pot fi relevante pentru dvs. (numim acest lucru marketing).

Veți primi comunicări de marketing din partea noastră dacă ați solicitat informații de la noi sau ați achiziționat bunuri sau servicii de la noi sau dacă ne-ați furnizat datele dvs. atunci când ați participat la un concurs sau v-ați înregistrat pentru o promoție și, în fiecare caz, nu ați refuzat să primiți acest marketing.

PUTEȚI FI ELIMINAT DIN LISTA NOASTRĂ DE CORESPONDENȚĂ?

bulk™ vă va trimite oferte speciale și promoții prin poștă, e-mail, SMS și RCS atunci când sunteți un client existent sau atunci când (în cazul unui client nou), ați consimțit să primiți astfel de promoții. Dacă nu doriți să primiți oferte și promoții prin e-mail, vă puteți dezabona aici. Ne vom strădui să vă eliminăm cât mai repede posibil, dar poate dura ceva timp pentru a vă elimina complet din lista noastră de e-mailuri, astfel încât este posibil să mai primiți unul sau două e-mailuri. Dacă nu doriți să primiți oferte și promoții prin poștă, SMS sau RCS, anunțați-ne la hello@bulk.com. Broșurile noastre sunt tipărite în avans, astfel încât poate dura ceva timp până când procesul este complet, deci este posibil să mai primiți încă o broșură.

PUTEȚI SĂ VĂ REÎNSCRIEȚI PE LISTA NOASTRĂ DE CORESPONDENȚĂ?

Dacă ne-ați cerut anterior să nu vă trimitem oferte, dar v-ați răzgândit, vă rugăm să ne anunțați prin e-mail la adresa hello@bulk.com.

COOKIES

Vă puteți seta browserul pentru a refuza toate sau o parte din cookie-urile din browser sau pentru a vă alerta atunci când site-urile web stabilesc sau accesează cookie-uri. Dacă dezactivați sau refuzați modulele cookie, vă rugăm să rețineți că unele părți ale acestui site web pot deveni inaccesibile sau nu pot funcționa corespunzător. Pentru mai multe informații despre modulele cookie pe care le folosim, vă rugăm să consultați politica noastră privind modulele cookie.

SCHIMBAREA SCOPULUI

Vom utiliza datele dvs. cu caracter personal numai în scopurile pentru care le-am colectat, cu excepția cazului în care considerăm în mod rezonabil că trebuie să le folosim pentru un alt motiv și că acel motiv este compatibil cu scopul inițial. Dacă doriți să obțineți o explicație cu privire la modul în care prelucrarea pentru noul scop este compatibilă cu scopul inițial, vă rugăm să ne contactați.

În cazul în care trebuie să folosim datele dvs. cu caracter personal pentru un scop nelegat, vă vom notifica și vă vom explica temeiul juridic care ne permite să facem acest lucru.

Vă rugăm să rețineți că putem prelucra datele dvs. cu caracter personal fără știrea sau consimțământul dvs., în conformitate cu regulile de mai sus, în cazul în care acest lucru este cerut sau permis de lege.


DEZVĂLUIRI ALE DATELOR DUMNEAVOASTRĂ CU CARACTER PERSONAL

Putem partaja datele dvs. cu caracter personal cu părțile menționate mai jos, în scopurile stabilite în tabelul de la punctul 4 de mai sus:

Terțele părți specifice enumerate în paragraful 3 de mai sus.

Terți cărora am putea alege să vindem, să transferăm sau să fuzionăm părți din activitatea noastră sau din activele noastre. Alternativ, este posibil să încercăm să achiziționăm alte întreprinderi sau să fuzionăm cu acestea. În cazul în care se produce o schimbare la nivelul afacerii noastre, atunci noii proprietari pot utiliza datele dumneavoastră cu caracter personal în același mod stabilit în această notă de confidențialitate.

Furnizori de servicii care acționează în calitate de împuterniciți care furnizează o serie de servicii în numele nostru, de exemplu, servicii IT și de administrare a sistemului; servicii de marketing prin e-mail; servicii de revizuire a site-ului web și a produselor.

Rețeaua noastră de curieri care ne ajută să livrăm produsele noastre.

Consilieri profesioniști, inclusiv avocați, bancheri, auditori și asigurători care oferă servicii de consultanță, bancare, juridice, de asigurare și de contabilitate.

HM Revenue & Customs, autoritățile de reglementare, autoritățile de aplicare a legii și alte autorități guvernamentale cu sediul în Regatul Unit și în alte țări care solicită raportarea activităților de prelucrare în anumite circumstanțe.

Solicităm tuturor părților terțe să respecte securitatea datelor dvs. personale și să le trateze în conformitate cu legea. Nu le permitem furnizorilor noștri de servicii terțe să utilizeze datele dvs. personale în scopuri proprii și le permitem doar să prelucreze datele dvs. personale în scopuri specificate și în conformitate cu instrucțiunile noastre.

Dacă doriți mai multe informații despre transferurile de date cu caracter personal către terțe părți, vă rugăm să ne contactați.

PROCESATORI DE PLĂȚI TERȚE PĂRȚI

Utilizăm următorii procesatori de plăți terți pentru a procesa plățile efectuate către noi:

Klarna

Notificarea lor de confidențialitate poate fi consultată la: https://cdn.klarna.com/1.0/shared/content/legal/terms/0/en_gb/privacy.

Paypal

Notificarea lor privind confidențialitatea poate fi consultată la: https://www.paypal.com/uk/webapps/mpp/ua/privacy-full. 

TRUSE DE TESTARE ADN

Kiturile noastre de testare ADN sunt furnizate de o terță parte numită GenePlanet. Deși aceste produse sunt marcate ca fiind bulk™, noi nu prelucrăm nicio informație genetică (așa cum este definită de GenePlanet) referitoare la dumneavoastră. Orice informație genetică, așa cum este derivată din probe sau furnizată în alt mod de dumneavoastră, este colectată și procesată de GenePlanet.

Puteți găsi mai multe informații despre modul în care aceștia prelucrează datele cu caracter personal și măsurile de securitate pe care le aplică, vizitând site-ul lor web și citind notificarea privind confidențialitatea (https://geneplanet.com/privacy-policy) și declarația privind confidențialitatea datelor (https://geneplanet.com/data-privacy). 

bulk™ nu va prelucra nicio categorie suplimentară de date cu caracter personal ca parte a acestei oferte de produse.

TRANSFERURI INTERNAȚIONALE

Unele dintre părțile terțe externe cărora le transferăm date cu caracter personal au sediul în afara Regatului Unit (UK) și a Spațiului Economic European (SEE). Vom transfera datele dvs. cu caracter personal în afara Regatului Unit/SEE numai în cazul în care este necesar pentru a procesa comanda dvs. sau pentru a ne permite să îndeplinim scopurile pe care le-am documentat în tabelul de mai sus.

Ori de câte ori transferăm datele dvs. cu caracter personal în afara Regatului Unit/SEE, ne asigurăm că este asigurat un grad similar de protecție a acestora, asigurându-ne că este implementată cel puțin una dintre următoarele măsuri de protecție:

Vom transfera datele dvs. cu caracter personal numai către țări care au fost considerate ca oferind un nivel adecvat de protecție a datelor cu caracter personal de către Comisia Europeană. 

În cazul în care apelăm la anumiți furnizori de servicii, este posibil să folosim contracte specifice aprobate de Comisia Europeană, care oferă datelor cu caracter personal aceeași protecție pe care o au în Europa. 

Vă rugăm să ne contactați dacă doriți informații suplimentare despre mecanismul specific utilizat de noi atunci când transferăm datele dvs. personale în afara Regatului Unit/SEE.

SECURITATEA DATELOR

Am pus în aplicare măsuri de securitate adecvate pentru a preveni pierderea, utilizarea sau accesarea accidentală a datelor dvs. cu caracter personal într-un mod neautorizat, modificarea sau dezvăluirea acestora. În plus, limităm accesul la datele dvs. cu caracter personal la acei angajați, agenți, contractori și alte părți terțe care au nevoie să știe din motive profesionale. Aceștia vor prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal numai la instrucțiunile noastre și sunt supuși unei obligații de confidențialitate.

Am pus în aplicare proceduri pentru a face față oricărei suspiciuni de încălcare a datelor cu caracter personal și vă vom notifica pe dumneavoastră și orice autoritate de reglementare aplicabilă în cazul în care suntem obligați prin lege să facem acest lucru.

Cum protejați informațiile pe care le dețineți despre mine în sistemele dvs. interne?

Vă protejăm confidențialitatea în mai multe moduri:

Accesul la informațiile privind conturile clienților este limitat la cei care au nevoie de acces pentru a-și îndeplini sarcinile de serviciu.

Utilizăm controale complete de autentificare și de parolă pe sistemul nostru.

Toți angajații cu normă întreagă și cu jumătate de normă trebuie să semneze o clauză de confidențialitate ca parte a condițiilor de angajare.

Toate apelurile sunt înregistrate și monitorizate în scopuri de formare și de securitate.

Controalele de confidențialitate și de acces la bazele de date sunt revizuite periodic și actualizate, după caz, pentru a ne proteja în continuare datele personale.

Dacă, din orice motiv, nu sunteți sigur cu privire la informațiile personale și de cont pe care le deținem în numele dumneavoastră, vă rugăm să ne contactați. Vom revizui cu plăcere dosarul dvs. și vom actualiza înregistrările, dacă este necesar. Ne puteți trimite un e-mail la adresa hello@bulk.com.

RETENȚIA DATELOR

PENTRU CÂT TIMP VEȚI UTILIZA DATELE MELE PERSONALE?

Vom păstra datele dvs. cu caracter personal doar atât timp cât este necesar pentru a îndeplini scopurile pentru care le-am colectat, inclusiv pentru a satisface orice cerințe legale, contabile sau de raportare.

Pentru a determina perioada de păstrare adecvată pentru datele cu caracter personal, luăm în considerare cantitatea, natura și sensibilitatea datelor cu caracter personal, riscul potențial de prejudicii cauzate de utilizarea sau divulgarea neautorizată a datelor dvs. cu caracter personal, scopurile pentru care prelucrăm datele dvs. cu caracter personal și dacă putem atinge aceste scopuri prin alte mijloace, precum și cerințele legale aplicabile.

În anumite circumstanțe, ne puteți solicita să vă ștergem datele: pentru mai multe informații, consultați secțiunea Cerere de ștergere de mai jos.

În anumite circumstanțe, putem anonimiza datele dvs. personale (astfel încât acestea să nu mai poată fi asociate cu dvs.) în scopuri de cercetare sau statistice, caz în care putem utiliza aceste informații pe termen nelimitat, fără a vă anunța în prealabil.

DREPTURILE DUMNEAVOASTRĂ LEGALE

În anumite circumstanțe, aveți următoarele drepturi în temeiul legilor privind protecția datelor în legătură cu datele dvs. personale. Vă rugăm să faceți clic pe linkurile de mai jos pentru a afla mai multe despre aceste drepturi:

Solicitarea accesului la datele dvs. personale (cunoscută în mod obișnuit sub denumirea de "cerere de acces la datele cu caracter personal"). Acest lucru vă permite să primiți o copie a datelor cu caracter personal pe care le deținem despre dumneavoastră și să verificați dacă le prelucrăm în mod legal.

Solicitați corectarea datelor cu caracter personal pe care le deținem despre dumneavoastră. Acest lucru vă permite să obțineți corectarea oricăror date incomplete sau inexacte pe care le deținem despre dumneavoastră, deși este posibil să fie nevoie să verificăm exactitatea noilor date pe care ni le furnizați.

Să solicitați ștergerea datelor dumneavoastră cu caracter personal. Acest lucru vă permite să ne cereți să ștergem sau să eliminăm datele cu caracter personal în cazul în care nu există niciun motiv întemeiat pentru care să continuăm să le prelucrăm. De asemenea, aveți dreptul de a ne solicita să ștergem sau să eliminăm datele dvs. cu caracter personal în cazul în care v-ați exercitat cu succes dreptul de a vă opune prelucrării (a se vedea mai jos), în cazul în care este posibil să vă fi prelucrat informațiile în mod ilegal sau în cazul în care ni se cere să ștergem datele dvs. cu caracter personal pentru a ne conforma legislației locale. Rețineți, totuși, că este posibil să nu putem întotdeauna să ne conformăm cererii dvs. de ștergere din motive legale specifice care vă vor fi notificate, dacă este cazul, în momentul solicitării dvs.

Opoziție la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal în cazul în care ne bazăm pe un interes legitim (sau pe cele ale unei terțe părți) și există ceva în situația dvs. particulară care vă face să doriți să vă opuneți prelucrării din acest motiv, deoarece considerați că are un impact asupra drepturilor și libertăților dvs. fundamentale. De asemenea, aveți dreptul de a obiecta în cazul în care vă prelucrăm datele cu caracter personal în scopuri de marketing direct. În unele cazuri, putem demonstra că avem motive legitime imperioase pentru a prelucra informațiile dvs. care prevalează asupra drepturilor și libertăților dvs.

Solicitați restricționarea prelucrării datelor dvs. personale. Aceasta vă permite să ne solicitați să suspendăm prelucrarea datelor dvs. personale în următoarele scenarii: (a) dacă doriți să stabilim acuratețea datelor; (b) dacă utilizarea datelor de către noi este ilegală, dar nu doriți să le ștergem; (c) dacă aveți nevoie să păstrăm datele chiar dacă nu mai avem nevoie de ele, deoarece aveți nevoie de ele pentru a stabili, exercita sau apăra pretenții legale; sau (d) v-ați opus utilizării datelor dvs. de către noi, dar trebuie să verificăm dacă avem motive legitime imperative pentru a le utiliza.

Solicitați transferul datelor dvs. cu caracter personal către dvs. sau către o terță parte. Vă vom furniza dvs. sau unei terțe părți pe care ați ales-o, datele dvs. cu caracter personal într-un format structurat, utilizat în mod obișnuit și care poate fi citit automat. Rețineți că acest drept se aplică numai în cazul informațiilor automatizate pentru care v-ați dat inițial consimțământul să le folosim sau în cazul în care am folosit informațiile pentru a executa un contract cu dvs.

Retragerea consimțământului în orice moment, în cazul în care ne bazăm pe consimțământ pentru a vă prelucra datele cu caracter personal. Cu toate acestea, acest lucru nu va afecta legalitatea oricărei prelucrări efectuate înainte de retragerea consimțământului dvs. Dacă vă retrageți consimțământul, este posibil să nu vă putem furniza anumite produse sau servicii. Vă vom informa dacă acesta este cazul în momentul în care vă retrageți consimțământul.

Aveți mai multe întrebări? Trimiteți o cerere

Dacă doriți să vă exercitați oricare dintre drepturile menționate mai sus, vă rugăm să ne contactați.

DE OBICEI, NU ESTE NECESARĂ NICIO TAXĂ

Nu va trebui să plătiți o taxă pentru a vă accesa datele cu caracter personal (sau pentru a vă exercita oricare dintre celelalte drepturi). Cu toate acestea, este posibil să percepem o taxă rezonabilă în cazul în care cererea dvs. este în mod clar nefondată, repetitivă sau excesivă. Alternativ, putem refuza să ne conformăm cererii dvs. în aceste circumstanțe.

DE CE AM PUTEA AVEA NEVOIE DE LA DUMNEAVOASTRĂ

Este posibil să avem nevoie să vă solicităm informații specifice pentru a ne ajuta să vă confirmăm identitatea și să vă asigurăm dreptul de a vă accesa datele cu caracter personal (sau de a vă exercita oricare dintre celelalte drepturi). Aceasta este o măsură de securitate pentru a ne asigura că datele cu caracter personal nu sunt dezvăluite unei persoane care nu are dreptul să le primească. De asemenea, este posibil să vă contactăm pentru a vă solicita informații suplimentare în legătură cu cererea dvs. pentru a accelera răspunsul nostru.

TERMENUL DE RĂSPUNS

Încercăm să răspundem la toate cererile legitime în termen de o lună. Ocazional, este posibil să ne ia mai mult de o lună dacă solicitarea dvs. este deosebit de complexă sau dacă ați făcut mai multe cereri. În acest caz, vă vom notifica și vă vom ține la curent cu stadiul solicitării dumneavoastră.

Was this article helpful?

Comments

0 comments

Please sign in to leave a comment.