Policy vid returer

Hur kan jag returnera min beställning?

• Uppdaterad

Alla eventuella returer måste skickas till:

Bulk™ Returns
Łąkowa 23,
Mirków,
55-095,
Poland

Enligt vår returpolicy måste du själv stå för fraktkostnader vid returer.

När vi väl har mottagit en returnerad vara (varor) och den har kontrollerats av vår lageravdelning, kommer vi att behandla din återbetalning. Vänligen räkna med upp till 10 arbetsdagar innan transaktionen blir synlig på ditt konto. Vi kan inte behandla några återbetalningar förrän vi har mottagit den returnerade varan. Vi ersätter inte dig för ev. fraktkostnader vid returer.

När du returnerar varor, vänligen skicka med en notering med ordernummer, namn och skälet för returen. Vänligen notera att vi inte tar emot kläder i retur ifall etiketterna har plockats bort.