Vad kan vi hjälpa dig med?

Så fungerar det

Köp nu. Betala senare med Klarna.
Vi har inlett ett spännande samarbete med Klarna för att kunna erbjuda dig nya sätt att betala i kassan. Det är ett enkelt och säkert sätt att få de
saker du vill ha när du vill ha dem.

Så här fungerar det:
Steg 1
Lägg varorna i din kundvagn och välj "Klarna" i kassan

Steg 2
Klarna skickar en e-postbekräftelse och påminnelser när det är dags att betala

Steg 3
Du kan genomföra dina framtida Klarna-köp med bara ett klick

Betala inom 30 dagar. Handla nu, prova hemma och betala bara för det du vill behålla. Inga räntor eller avgifter när du betalar i tid.

Se fullständiga villkor här (https://cdn.klarna.com/1.0/shared/content/legal/terms/Klarna/sv_se/user)

Har du fler frågor? Skicka en förfrågan