Informații generale

TERMENI ŞI CONDIŢII

  • Updated

CITIȚI CU ATENȚIE ACEȘTI TERMENI ȘI CONDIȚII PRIVIND VÂNZAREA ÎNAINTE DE A DECIDE SĂ CUMPĂRAȚI.

1. PREVEDERI GENERALE

site-ul Bulk™ („Website”) este destinat doar consumatorilor care doresc să comande produse Bulk™  („Produse”). Termenii și condițiile în temeiul cărora sunt vândute Produsele pe acest site web sunt prezentate mai jos. Prin plasarea unei comenzi pe site, acceptați și sunteți de acord să respectați acești termeni și condiții. Bulk™ își rezervă dreptul de a modifica acești termeni și condiții în orice moment, fără o notificare prealabilă. Cu toate acestea, o astfel de modificare nu va avea niciun efect asupra comenzilor care au fost plasate înainte de postarea termenilor și condițiilor revizuite pe site-ul web.

Bulk™ este o denumire comercială a Sports Supplements Ltd, compania nr. 05654661, TVA nr. GB 254 5648 84, înregistrată la Unitatea 1, Gunfleet Business Park, Brunel Way, Colchester, Essex CO4 9QX.

2. PLASAREA COMENZII DUMNEAVOASTRĂ

2.1. Pentru a plasa o comandă trebuie să aveți vârsta de minim 18 ani, să fiți disponibil la telefon și să aveți o adresă de e-mail validă.

2.2. Puteți plasa o comandă prin:

2.2.1. completarea formularului de comandă de pe site după conectarea sau crearea contului dumneavoastră personal, dând clic pe butonul corespunzător de trimitere

Bulk™ nu va accepta comenzile plasate în alt mod decât cele enumerate mai sus.

2.3. Când plasați comanda, Bulk™ vă va emite un număr de comandă web. Bulk™ va face acest lucru prin intermediul site-ului web și ulterior pe adresa dumneavoastră de e-mail specificată. Vă rugăm să rețineți că un astfel de număr de comandă web este furnizat doar în scopuri de referință și nu constituie înregistrarea comenzii dumneavoastră.

2.4. Prin plasarea unei comenzi, ne furnizați o ofertă de cumpărare a Produselor selectate în temeiul acestor termeni și condiții. Bulk™ poate sau nu să accepte oferta dumneavoastră la propria discreție sau poate reduce numărul de Produse pe care acceptă să vi le livreze. Cu toate acestea, comenzile trimise de dumneavoastră sunt obligatorii pentru dumneavoastră și nu pot fi anulate/modificate după plasare.

2.5. Dacă Bulk™ acceptă comanda dumneavoastră, vă vom notifica în privința acceptării noastre prin emiterea unei confirmări a comenzii. Bulk™ vă va trimite prin e-mail confirmarea comenzii. Confirmarea comenzii va intra în vigoare de la data la care veți fi notificat în privința acesteia. Dacă nu vă putem accepta comanda, vom încerca să vă contactăm prin e-mail, telefon sau poștă.

2.6. Vă rugăm să rețineți că pot exista diferențe între articolul real și culorile, modelele și produsele afișate și oferite pe site-ul web.

3. FURNIZAREA PRODUSELOR DUMNEAVOASTRĂ

Sub rezerva acestor termeni și condiții, Bulk™ vă va furniza Produsele indicate în confirmarea comenzii dumneavoastră.

4. PREȚURI

4.1. Toate prețurile sunt în RON. Prețurile trebuie să fie costurile afișate pe site la momentul plasării comenzii. Prețurile publicate pe site-ul web includ TVA, acolo unde este cazul, dar pot fi scutite de costurile de expediere, aplicate contului dumneavoastră. Aceste costuri vor fi calculate separat după caz, specificate în formularul de comandă și adăugate la prețul total al comenzii. Prețul total indicat pe formularul de comandă pe care îl trimiteți va reprezenta suma totală pe care o veți plăti pentru produse, inclusiv transportul.

4.2. Dacă, din greșeală, am înregistrat un preț mai mic pentru un produs, nu vom fi obligați să vă furnizăm acel produs la prețul stabilit, cu condiția să vă anunțăm înainte de a vă expedia produsul. În aceste condiții, ne rezervăm dreptul de a anula comanda dumneavoastră. În cazul în care vă anulăm comanda, vă vom rambursa integral orice sumă deja plătită pentru acel produs, în conformitate cu politica noastră de returnare și rambursare.

4.3. Costurile de livrare, dacă este cazul, sunt plătibile de către dvs., conform indicațiilor din confirmarea comenzii.

5. PLATA PRODUSELOR DUMNEAVOASTRĂ

5.1. Puteți plăti pentru Produsele dumneavoastră aplicând metodele de plată afișate la finalizarea comenzii online.

5.2. Trebuie să plătiți în moneda indicată pe factură.

5.3. Dacă plătiți cu cardul de credit sau de debit, atunci trebuie să furnizați detaliile cardului dumneavoastră de credit sau de debit atunci când faceți comanda. Bulk™ nu vă va trimite produsele și nici nu va furniza serviciile până când emitentul cardului dumneavoastră de credit sau de debit nu va autoriza utilizarea cardului dumneavoastră pentru plata Produselor și/sau a serviciilor comandate. Dacă Bulk™ nu primește o astfel de autorizație, vă vom informa în consecință. Bulk™ își rezervă dreptul de a verifica identitatea titularului cardului de credit sau de debit solicitând documentația corespunzătoare.

6. LIVRAREA PRODUSELOR DUMNEAVOASTRĂ (PE TERITORIUL REGATULUI UNIT, SPANIEI, ITALIEI, FRANȚEI, GERMANIEI ȘI OLANDEI)

6.1. Bulk™ va livra Produsele la adresa de livrare specificată în formularul de comandă și în conformitate cu opțiunea de livrare pe care ați ales-o. În cazul în care comandați produse diferite care să fie livrate la adrese diferite, va trebui să trimiteți un formular de comandă separat pentru fiecare adresă de livrare. Orice dată de livrare sau expediere furnizată de Bulk™ reprezintă cea mai bună estimare, iar Bulk™ nu va fi răspunde pentru pierderi, daune, costuri sau cheltuieli privind nerespectarea datelor de livrare sau expediere furnizate. În cazul în care stocul oricărui dintre Produsele comandate este epuizat, acest lucru poate însemna că întreaga comandă va fi decalată. În acest caz, o estimare a întârzierii va fi dată prin e-mail sau poștă, iar livrarea se va face în orice circumstanțe în termen de treizeci (30) de zile de la data indicată în confirmarea comenzii de către Bulk™

6.2. Titlul și riscul de pierderii Produselor dumneavoastră vă vor fi transmise la livrarea Produselor

6.3. La predarea Produselor, operatorul de transport al Bulk™ vă va trimite o confirmare de expediere prin poștă sau prin e-mail, cu condiția să fi indicat o adresă de e-mail pe formularul de comandă.

7. LIVRAREA PRODUSELOR DUMNEAVOASTRĂ (PE TERITORIUL DIN AFARA MB, NI, IOM, SP, IT, FR, GERM ȘI OL)

7.1. Livrare

Proprietatea, titlul și riscul depline asupra Produselor vă vor fi transmise imediat în momentul punerii acestor Produse la dispoziția dumneavoastră în sediul nostru din Marea Britanie.

7.2. Delivery

7.2.1. Confirmați și sunteți de acord că este responsabilitatea dumneavoastră să stabiliți livrarea prin curier sau, alternativ, să colectați produsele chiar de la sediile Sports Supplements Limited.

8. SCHIMBURI, RETURI ȘI RAMBURSURI

8.1. Puteți să returnați produsul la Bulk™ sau să anulați dreptul la servicii și să obțineți o rambursare a prețului produsului returnat, cu condiția să ne contactați în termen de paisprezece (14) zile lucrătoare de la data livrării bunurilor, atâta timp cât produsul nu a fost deschis, consumat sau manipulat.

Trebui să plătiți pentru retur, rambursul va include valoarea totalăa produsului.

Dacă un produs este vândut ca parte a unei combinații de produse (pachet) în care alte produse sunt oferite gratuit sau cu o reducere comparativ cu prețul lor normal, restul produselor din pachet trebuie returnate la Bulk™  împreună cu produsul pe care vreți să îl dați înapoi. Bulk™ își rezervă dreptul de a factura orice pachet de produse gratuite sau reduse care nu a fost returnat.

8.1.1. Dacă un Produs a fost furnizat din greșeală, este incomplet sau defect și credeți că aveți dreptul să vă fie înlocuit sau reparat în conformitate cu paragraful 8 de mai jos, vă rugăm să contactați Bulk™ prin hello@bulk.com.

8.1.2. Dacă ați primit produsul (produsele) comandat(e) și v-ați răzgândit pur și simplu în legătură cu achiziționarea acestuia, puteți returna produsul (produsele) sau titlul la service-ul nostru pentru o ramburs furnizându-ne:

  1. Datele dumneavoastră bulk™ în termen de paisprezece (14) zile lucrătoare de la ziua următoare livrării bunurilor; și
  2. Dovada cumpărării (adică numărul comenzii /datele de identificare)

Vă rugăm să rețineți că, cât timp Produsul (produsele) rămâne în posesia dumneavoastră, aveți obligația de a vă asigura că Produsele (Produsele) sunt păstrate în siguranță.

8.2. Pașii de urmat pentru solicitarea rambursului: (i) Anularea poate fi exercitată în scris sau în orice alt mod acceptat, fie prin e-mail la adresa hello@bulk.com, fie prin contactarea serviciului pentru clienți Bulk™, Unitatea 1, Gunfleet Business Park, Brunel Way, Colchester, Essex CO4 9QX.

înainte de a returna orice Produs(e), este recomandat să verificați dacă aveți:

  1. Ați folosit ambalajul adecvat;
  2. Ați scris în mod clar adresa de returnare;
  3. Ați sigilat ambalajul în mod adecvat.

Respectarea acestor pași vă va asigura că produsul (produsele) ajunge în timp util la destinația corectă, în stare bună.

9. GARANȚIE

9.1. Bulk™ – Garanția produsului Bulk™ garantează că Produsele sunt în conformitate cu descrierea de pe site-ul web. Anumitor Produse (cum ar fi Produse personalizate) li se pot aplica garanții specifice, așa cum este menționat pe site. În cazul în care Produsul furnizat de Bulk™ nu respectă garanția aplicabilă pentru opțiunea și costul său, cu excepția cazului în care se prevede altfel în garanția aplicabilă, vom repara sau înlocui produsul sau vom rambursa prețul de achiziție la returnarea produsului. Cu excepția celor prevăzute în mod expres în acești termeni și condiții, în cea mai mare măsură permisă de lege, Bulk™ renunță la toate garanțiile, în mod expres sau implicit. Garanția limitată stabilită mai sus nu vă va afecta sau influența drepturile legale.

9.2. Pentru produsele altor branduri decât Bulk™/Produse terțe pentru Produsele altor branduri decât Bulk™, toate revendicările de garanție, dacă este relevant, trebuie făcute în conformitate cu termenii și condițiile oricărei garanții standard a producătorului care poate fi aplicabilă Produselor achiziționate. În legătură cu orice garanție existentă a producătorului, orice reclamație de garanție trebuie făcută întâi direct către producător sau către Bulk™ prin e-mail.

9.3. DACĂ SUNTEȚI CLIENT, GARANȚIILE MENȚIONATE MAI SUS SUNT COMPLEMENTARE ȘI NU VĂ AFECTEAZĂ DREPTURILE LEGALE.

10. RESPONSABILITATEA BULK™

10.1. Acești termeni și condiții stabilesc acoperirea deplină a obligațiilor și datoriilor noastre în ceea ce privește furnizarea Produselor (și prestarea serviciilor de asistență telefonică și de garanție) și performanța oricăror Servicii.

10.2. Cu excepția celor stabilite la punctul 9.3 de mai jos, nu există garanții, condiții sau alți termeni care să fie obligatorii pentru Bulk™ referitor la furnizarea de produse, cu excepția celor specificate în contract.

10.3. Orice garanție, condiție sau alt termen care decurge din sau în legătură cu furnizarea de produse și/sau furnizarea de servicii care ar putea fi implicate sau încorporate în contract prin statut, drept comun, legile aplicabile în țara în care ați achiziționat Produsele sau Serviciile sau orice altă formă (incluzând, fără limitare, orice termen implicit în ceea ce privește calitatea, aptitudinea pentru scopuri, îngrijirea rezonabilă și abilitatea) sunt excluse în mod expres în măsura maximă permisă de lege. În mod deosebit, Bulk™ nu va fi responsabil pentru asigurarea faptului că Produsele sunt adecvate obiectivelor dumneavoastră.

10.4. Nimic din contract nu va limita sau exclude răspunderea noastră (i) pentru deces sau vătămări corporale cauzate de neglijența noastră sau (ii) pentru fraudă sau (iii) orice încălcare a obligațiilor implicate de legile naționale obligatorii aplicabile în ceea ce privește titlul sau (iv) orice răspundere care nu poate fi exclusă prin lege.

10.5. SUPUSE CLAUZEI 9.4 Bulk™ NU VA FI RESPONSABIL PRIN CONTRACT PENTRU NICIO PIERDERE DE VENITURI, PIERDERE DE PROFIT, PIERDERE DE CONTRACTE, PIERDERE DE DATE SAU PENTRU ORICE PIERDERE INDIRECTĂ SAU APĂRUTĂ PE CALE DE CONSECINȚĂ SAU DETERIORARE DE ORICE FEL CARE POATE APĂREA, CHIAR DACĂ ESTE DECLANȘATĂ DE UN DELICT ( INCLUSIV NEGLIJENȚĂ), ÎNCĂLCARE A CONTRACTULUI SAU ALTE MOTIVE. RESPONSABILITATEA MAXIMĂ AGREGATĂ A bulk™ ÎN CADRUL CONTRACTULUI, FIE ÎN RPT (INCLUSIV NEGLIJENȚA) SAU ALTE SITUAȚII, NU TREBUIE SUB NICIO FORMĂ SĂ DEPĂȘEASCĂ SUMA ACHITATĂ DE DUMNEAVOASTRĂ CĂTRE bulk™ PRIVIND PRODUSUL (PRODUSELE) ȘI/SAU SERVICIILE ÎN CERERE.

10.6. Acest lucru nu vă afectează drepturile legale în calitate de consumator și nici dreptul dumneavoastră de a returna Produsele conform clauzei 7.

11. CONTACTARE MAGAZIN ONLINE BULK™ PUTEȚI CONTACTA BULK™:

12. PROTECȚIA DATELOR

12.1. Înregistrările tranzacțiilor dumneavoastră vă sunt accesibile dacă sunteți un client înregistrat, prin introducerea numărului (numerelor) comenzii dumneavoastră online, astfel încât să puteți verifica starea comenzilor și conținutul acestora.

12.2. Prin plasarea comenzii, ați acceptat și ați înțeles că Bulk™ poate stoca, prelucra și utiliza datele colectate din formularul de comandă pentru procesarea comenzii. Aceste date vor fi tratate în conformitate cu politica de confidențialitate a Bulk™. Dacă doriți să aveți acces la informațiile pe care le deținem referitoare la dumneavoastră, dacă doriți să faceți modificări sau dacă nu doriți să primiți informații de la Bulk™, vă rugăm să urmați procedura de actualizare stabilită în Politica de confidențialitate.

13. SITUAȚII DINCOLO DE CONTROLUL REZONABIL

Bulk™ va depune toate eforturile pentru a-și îndeplini obligațiile care decurg din contract. Cu toate acestea, nu poate fi considerat responsabil pentru întârzieri sau eșecuri în cazul în care o astfel de întârziere sau eșec este cauzată de orice circumstanțe dincolo de controlul nostru rezonabil. În cazul unei întârzieri, ne vom îndeplini obligațiile cât mai curând posibil.

14. DEZACORDURI PRIVIND LEGEA ȘI JURISDICȚIA

bulk™ va încerca să rezolve orice neînțelegeri rapid și eficient. Dacă nu sunteți mulțumit de modul în care sunt gestionate neînțelegerile și doriți să inițiați proceduri judiciare, trebuie să faceți acest lucru în cadrul instanțelor din Anglia și Țara Galilor. Aplicabilitatea Convenției Națiunilor Unite privind contractele de vânzare internațională de bunuri este exclusă în mod explicit.

15. PREVEDERI GENERALE

15.1. Nici eșecul Bulk™, nici eșecul dumneavoastră de a aplica un termen al contractului nu constituie o renunțare la acest termen. Un astfel de eșec nu va afecta în niciun fel dreptul ulterior de a aplica un astfel de termen.

15.2. Nulitatea sau aplicabilitatea oricărei prevederi a contractului nu va afecta negativ valabilitatea sau aplicabilitatea celorlalte dispoziții.

Was this article helpful?

Comments

0 comments

Article is closed for comments.