Returpolitik

Retningslinjer for returnering

• Opdateret

Sådan returnerer du din ordre

Vi har fuld forståelse for, at tingene nogle gange ændrer sig, og at du måske ønsker at returnere en vare til os. Hvis du beslutter dig for at returnere noget, skal du sende det til vores særlige returadresse inden for 30 dage efter modtagelsen.

Husk, at vi ikke kan acceptere returnering af varer, der har været åbnet eller delvist brugt. Her er vores returadresse:

Bulk™ Returnerer
Łąkowa 23,
Mirków,
55-095,
Polen

Bare en lille note: Ved standardreturnering kan vi ikke dække omkostningerne til returporto. Når du sender varerne tilbage, bedes du vedlægge en følgeseddel med dit ordrenummer, navn og årsagen til returneringen. Dette vil hjælpe os med at behandle din returnering problemfrit.