Bestil hjælp

Ændringer af ordrer

• Opdateret

Kan jeg ændre min ordre, efter jeg har afgivet den?

Da Bulk™ bruger en fuldautomatisk bestillingsproces, betyder det, at alle ordrer er låst i systemet, så snart du har afgivet og betalt for ordren. Det sikrer, at din ordre bliver afsendt til tiden. Som et resultat af dette kan vi ikke tilføje eller ændre nogen varer på din ordre.

Der er en lille chance for, at vi kan ændre en smag, men det er ikke garanteret. Vi vil ikke være i stand til at ændre et produkt uden smag til et alternativ med smag på nogen ordre. Hvis din ordre er blevet plukket eller afsendt på det tidspunkt, hvor vi modtager din instruktion, kan vi ikke ændre din ordre.

Den bedste måde at kontakte os på for ændringer eller annulleringer er via vores Live Chat eller ved at kontakte vores kundesupportteam HER

Bemærk venligst, at vores lager arbejder uden for vores kontortid, og derfor kan din ordre være blevet behandlet, når vi modtager din anmodning.

Kan jeg annullere min ordre?

Hvis du af en eller anden grund ønsker at annullere din ordre, bedes du kontakte vores kundeserviceteam så hurtigt som muligt via Live Chat eller HER , og de vil gøre alt, hvad de kan, for at hjælpe dig med din anmodning.

Vær dog opmærksom på, at når din ordre er afgivet, er der kun et lille vindue med mulighed for at gennemføre din anmodning, og vi kan ikke garantere, at vi vil være i stand til at annullere din ordre, før den sendes.

Hvis vi ikke er i stand til at annullere din ordre, kan du returnere den til os i henhold til retningslinjerne for returnering.

Du kan returnere alle uåbnede varer inden for 14 dage efter købet. Bare sørg for at sende os dit navn, ordrenummer og årsagen til returneringen i den samme pakke som den returnerede vare. Bemærk venligst, at vi ikke dækker omkostningerne ved returnering.

Bulk™ (Returnering)

Łąkowa 23,

Mirków,

55-095,

Polen

Bemærk venligst, at kundeservice er åben mandag til fredag kl. 8-18 og i weekenden kl. 9-18. Hvis din anmodning modtages efter disse åbningstider, er det muligvis ikke muligt for dem at gennemføre din anmodning.